Printre cele mai populare mancaruri sau gustari in Romania se numara carnatii preparati cu multa grija in casa. Intr-adevar, se gasesc in toate magazinele, insa ca cei pregatiti acasa nu exista pe nicaieri, asa ca imediat ce se apropie Craciunul sau orice alta ocazie toate gospodinele se intrec care mai de care sa gaseasca reteta potrivita, care sa fie pe placul tuturor. Secretele sunt multe si chiar sunt extrem de importante daca aceasta vrea sa-i suprinda pe cei dragi. Ce condimente si in ce cantitate sa puna? Cu ce carne sa-i umple? Pot folosi matele achizitionate din comert sau pe cele ale porcului sacrificat acasa? Procesul de pregatire a carnatilor poate parea destul de simplu la prima vedere, dar nu este deloc asa, fiind nevoie de informatii utile, dar si de echipamentul necesar pentru a toca, a prinde matele, a umple carnatii si tot asa.
In articolul de mai jos vei descoperi modalitatea in care poti sa pregatesti carnatii de casa, fiecare etapa in parte, vei invata cum se prepara diferite tipuri de carnati in Romania, dar si din alte parti ale lumii, vei sti care sunt ustensilele de care e nevoie si vei afla cateva sfaturi utile si secrete mai putin stiute despre acest subiect interesant.
Cuprins:
1. Cum se prepara carnatii de casa?
1.1. Alegerea carnii si pregatirea matelor pentru realizarea carnatilor de casa
1.2. Amestecul potrivit de condimente si tocarea carnii pentru carnatii de casa
1.3. Framantatul pastei pentru prepararea carnatilor de casa
1.4. Umplerea matelor pentru pregatirea carnatilor de casa
2. Prepararea diferitelor tipuri de carnati de casa
2.1. Pregatirea carnatilor de casa ardelenesti
2.2. Pregatirea carnatilor de casa moldovenesti
2.3. Pregatirea carnatilor de casa in Bucovina
2.4. Pregatirea carnatilor de casa Toulouse
3. Ustensilele de care este nevoie pentru prepararea carnatilor de casa
4. Sfaturi utile si secrete putin stiute pentru a obtine cei mai buni carnati de casa
Comentarii