Despre noi
Golden Fish SRL este o companie antreprenoriala cu capital integral romanesc, ce a luat nastere sub forma unui business de familie. Suntem foarte mandri de faptul ca in cei 15 ani de activitate, am livrat catre clientii nostri peste 1.000.000 de echipamente, pe tot cuprinsul Romaniei. Comercializam echipamente, piese de schimb si consumabile „Micul Fermier”, oferind soluții complete pentru casă, fermă, grădina și livadă.
Le oferim gospodarilor si fermierilor o gama variata de utilaje și echipamente, dintre care mentionam doar cateva: motopompe, pompe, sisteme pentru irigații si pompe de stropit, zootehnie (tocatoare, mori) drujbe și fierăstraie electrice, motocositori de umar, echipamente pentru sudură. Avem in portofoliu produse ce ofera siguranta si anduranta, pe care le insotim de o gama completa de servicii: garantie, consiliere, service si piese de schimb.

Produsele noastre pot fi achizitionate pe tot teritoriul tarii, prin reteaua noastra de parteneri. Puteti gasi produsele noastre atat in magazine aflate pe tot teritoriul Romaniei, gestionate de partenerii nostri, dar si in mediul online, unde comercializam produsele in marketplace-uri si prin intermediul partenerilor nostri care detin magazine online.
Avem si un showroom cu prezentare si comercializare a produselor Micul Fermier pe Sos Bucuresti-Urziceni, nr 16, in cadrul Complexului Comercial Doraly, Pavilion G.

Clientii nostri sunt gospodarii vrednici, pasionati si priceputi, care cred ca „meseria este bratara de aur”, cei care au muncit pentru a fi apreciati in comunitatea lor, care cer si ofera ajutor la randul lor celor din jur. Sunt cei care cred ca o tara frumoasa si bogata incepe cu propria lor gospodarie, si tocmai de aceea sunt cei mai respectati in comunitatea lor. In mainile lor, produsele noastre capata pretuire si sunt apreciate la valoarea corecta.

Cumparaturi 100% sigure

Poti cumpara simplu si rapid tot ce iti doresti

 
Livrare cu flota proprie

Vezi conditiile de retur

 
Parteneriate durabile

Cum devin partener

 
Puncte service

Micul Fermier - piese de schimb si consumabile originale

 

Micul Fermier - Crestem impreuna!

Puteti gasi produsele noastre atat in magazine aflate pe tot teritoriul Romaniei, gestionate de partenerii nostri, dar si in mediul online, unde comercializam produsele in marketplace-uri si prin intermediul partenerilor nostri care detin magazine online.