Despre noi

E-Fishent SRL este o companie antreprenoriala romaneasca cu capital integral romanesc.

Comercializam echipamente, piese de schimb si consumabile, sub brandurile proprii: „Micul Fermier”, “Detoolz”, “Almaz” si “Micul Padurar”.

Le oferim clientilor nostri o gama variata de scule si unelte pentru casa, ferma, gradina si livada.

Produsele noastre pot fi achizitionate in mediul online, iar comenzile le putem livra in orice zona a tarii.

Le oferim gospodarilor si fermierilor o gama variata de echipamente, dintre care mentionam doar cateva: motocositori, drujbe, pompe si motopompe, sisteme pentru irigații si pompe de stropit, zootehnie (tocatoare, mori), motocultoare, echipamente pentru sudură, sere, foarfeci pentru gradina. Avem in portofoliu produse ce ofera siguranta si anduranta, pe care le insotim de o gama completa de servicii: garantie, consiliere, service si piese de schimb.

Clientii nostri sunt gospodarii vrednici, pasionati si priceputi, care cred ca „meseria este bratara de aur”, cei care au muncit pentru a fi apreciati in comunitatea lor, care cer si ofera ajutor la randul lor celor din jur. Sunt cei care cred ca o tara frumoasa si bogata incepe cu propria lor gospodarie, si tocmai de aceea sunt cei mai respectati in comunitatea lor. In mainile lor, produsele noastre capata pretuire si sunt apreciate la valoarea corecta.

Cumparaturi 100% sigure

Poti cumpara simplu si rapid tot ce iti doresti

 
Livrare cu flota proprie

Vezi conditiile de retur

 
Parteneriate durabile

Cum devin partener

 
Puncte service

Micul Fermier - piese de schimb si consumabile originale

 

Micul Fermier:

  • Preturi de producator;
  • Consiliere in alegera produsului potrivit;
  • Livrare in maxim 48 de ore;
  • Transport gratuit pentru comenzile ce depasesc 500 lei (exceptand coletele agabaritice ce depasesc 50 kg, care sunt taxate cu 50 lei);
  • Posibilitate plata in rate;
  • Service propriu.