„Micul Fermier” se muta in „casa noua” la CTPark Bucharest Norh

„Micul Fermier” se muta in „casa noua” la CTPark Bucharest Norh

Compania Golden Fish SRL, care opereaza brandul Micul Fermier a inchiriat 14.500 m2 de la CTPark  Bucharest North, parcul logistic de peste 21 de hectare situat în comuna Ștefănești, județul Ilfov.

Golden Fish este o companie antreprenoriala cu capital 100% romanesc care comercializeaza echipamente, piese de schimb si consumabile, oferind un portofoliu vast de scule si unelte pentru casă, fermă, grădina și livadă, sub umbrela brandurilor proprii: Micul Fermier, Detoolz, Almaz si Micul Padurar.

In cei 14 ani de activitate, am inregistrat peste 1.500.000 de echipamente vandute si un rulaj de 200 de containere cu marfa / an.

Atât rezultatele obținute în ultimii ani, dar și de planurile de crestere pentru anii urmatori, au dus către extinderea spațiului de depozitare și al celui de birouri. Clădirile premium, accesul facil în complex, dar și către principalele drumuri de legătură cu restul țării au reprezentat pentru Golden Fish principalele argumente în alegerea CTPark Bucharest North. CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A din România.

In centrul logistic al CTP, in prima etapa vom acomoda 12.000 paleti, pe o suprafata de 9.088 mp, urmand ca in prima parte a anului viitor sa ne extindem la o suprafata totala inchiriata de 13.134 mp si la o capacitate de 17.000 de paleti.

„Am găsit in CTPark Bucharest North un complex care are în plus față de toate dotările necesare și extrem de multe spații verzi și zone atent gândite pentru a oferi tuturor un mediu de lucru plăcut. Complexul este ușor accesibil atât pentru operatiunile logistice, cât și pentru cei peste 120 de angajați din compania noastră, fapt care a reprezentat un avantaj major pentru noi și ne bucurăm că începând din această săptămână vom începe să operăm din noile birouri și depozite”, a declarat Gabriel Pastrav, Director General Golden Fish.   

Credem ca CTP este partenerul perfect pentru companii precum Micul Fermier, marcate de spirit antreprenorial si care sunt in plina expansiune, pentru ca le oferim flexibilitate si solutii imediate. Spatiu suplimentar intotdeauna disponibil, organizare a birourilor si depozitelor conform fluxurilor proprii de lucru, inaltime libera de 12 m si consum de utilitati redus, si nu in ultimul rand un mediu de lucru placut intr-un parc modern, amenajat cu spatii verzi si zone de relaxare si pauza. Acesta este doar inceputul unei colaborari pe termen lung si suntem pregatiti sa asistam Micul Fermier in continuarea parcursului sau de succes.”, a declarat Ana Dumitrache, Country Manager CTP România.

Compania Golden Fish a avut o evolutie ascendenta continua in ultimii ani.

In prezent avem 120 de angajati, dintre care 34 lucreaza in depozit. In anul 2020 am inregistrat o crestere de 32% a Cifrei de Afaceri fata de anul anterior. Pentru ca avem planuri de crestere atat pentru anul 2021, cat si pentru anii urmatori, a aparut nevoia de marire a spatiului alocat depozitelor si birourilor.

            Lucram cu clienti si parteneri care cred autentic in principiile noastre. Astfel, pilonii principali de dezvoltare ai organizatiei noastre sunt: crestem sanatos, avem o relatie onesta si cinstita cu partenerii si strangem legaturile cu clientii finali, cei care utilizeaza zi de zi produsele noastre.

            Pentru mai multe informatii vizitati: www.micul-fermier.ro

 

Articole similare