Deshidrator universal 12 tavi 800W INOX

GF-2193
B2C
Dehidratorul universal 12 tavi, 800W,  INOX , Micul Fermier GF-2193 este conceput exclusiv pentru uscarea produselor alimentare si a plantelor. Capacitatea de a regla usor temperatura si ventilatorul ofera conditiile de temperatura necesare pentru uscarea diferitelor produse.
 
Sfaturi pentru dehidratarea produselor alimentare
1. Asezati produsele pe tavi fara a le suprapune.
2. Daca timpul de dehidratare este de 6 ore atunci verificati o data la 2 ore stadiul dehidratarii.
3. Inainte de scoaterea produselor dehidratate veirifcati stadiul de dehidratare, taiati bucatele pentru a vedea gradul de umiditate. Daca produsele sunt inca umede trebuie sa mariti timpul de dehidratare.
4. Etichetati produsele cu data, tipul, cantitatea pentru a va imbunatati metodele pe parcurs pentru a obtine cele mai bune rezultate.
5. Pentru a obtine produse de calitate superioara, pastrarea in bune conditii este esentiala. Alimentele trebuie impachetate numai dupa ce s-au racit. Daca se depoziteaza in spatii reci, intunecoase si uscate, produsele pot rezista perioade mai mari de timp. Temperatura ideala de depozitare este de 16˚C sau mai joasa.
6. Pastrati alimentele in pungi de depozitare cu inchidere ermetica sau in pungi vidate.
7. Dupa dehidratare, produsele alimentare isi miscoreaza volumul de 1/2 pana la 1/4 din dimensiunea initiala asa ca feliile nu ar trebui sa fie prea mici inainte de procesare. Pastrama isi micsoreaza volumul de 1/3 din marimea initiala.
 
Cateva exemple cu duratele de deshidratare:
Plante erbacee: Timpul de uscare  5-8h; Temperatura de uscare 45-65˚C
Produse sub forma de faina: Timpul de uscare 3-4h; Temperatura de uscare 40-45 ˚C
Gustari pentru copii: Timpul de uscare 5-8h; Temperatura de uscare 45-50 ˚C
Legume: Timpul de uscare 6-8h; Temperatura de uscare 60-70 ˚C
Fructe intregi si feliate: Timpul de uscare 8-10; Temperatura de uscare 60-75 ˚C
Carne, peste: Timpul de uscare 8-12h; Temperatura de uscare 55-70 ˚C
 
Precautii:
• In timpul functionarii, fantele de ventilatie din spatele dehidratorului trebuie sa fie la o distanta minima de 15cm fata de perete pentru a mentine circulatia aerului si in acest fel reducerea consumului de energie electrica si scurtarea timpului de procesare.
• Cand dehidratorul este in functiune si in mod special atunci cand functioneaza la putere maxima, carcasa se poate incalzi puternic si de aceea nu amplasati obiecte pe dehidrator.
• Nu este recomandat sa puneti produse cu grade diferite de umiditate de exemplu carnea cu fructele deoarece au timpi diferiti de procesare. De asemenea fructele bogate in apa se recomanda a fi taiate in felii mai groase deoarece, dupa uscare ele se vor subtia destul de mult. Daca feliie sunt prea subtiri, calitatea gustului poate fi afectata dupa procesare.
• Deconectati de la retea aparatul dupa utilizare, nu mentineti aparatul conectat la priza daca nu il utilizati pentru a evita orice pericol.
 
Brand Micul Fermier
Capacitate 15 L
Dimensiuni 37,2x27,5x32,5 cm
Frecventa (Hz) 50 Hz
Greutata bruta 14 kg
Greutate neta 13 kg
Material carcasa Inox 201
Material tavi Inox SS304
Material usa Geam - stalinit
Nivel zgomot 50 dB
Numar tavi 12 buc
Putere KW/W 0,8 kW
Tensiune 220 ÷ 230V
Tip produs Deshidrator
Turatie motor (rpm) 1500 rot/min
E-fishent SRL face toate eforturile in a va prezenta cat mai bine caracteristicile produselor prezente pe site. Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare si pot fi diferite fata de produsele livrate (prin culoare, accesorii, aspect, etc.) Producatorul isi rezerva dreptul de a aduce modificari specificatiilor tehnice ale produselor fara o notificare prealabila

Comentarii (0)