REGULAMENT CAMPANIE PROMOTIOANALA MICUL FERMIER
                                                 " Trimite-ne o poza cu produsul tau Micul Fermier si te premiem!
                                                                     01 martie – 17 martie 2024

 

ARTICOLUL 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Organizatorul campaniei promotionale " Trimite-ne o poza cu produsul tau Micul Fermier si te premiem!"  este E-FISHENT SRL, cu sediul in Linia de Centura 5, CTPark Bucharest North Stefanestii de Jos Ilfov, 077175.

Campania promotionala " Trimite-ne o poza cu produsul tau Micul Fermier si te premiem!" se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare „Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.


ARTICOLUL 2. LOCUL, SCOPUL SI DURATA DESFASURARII CAMPANIEI PROMOTIONALE

Campania promotionala se va desfasura in intervalul  01 martie – 17 martie 2024, pe pagina de Facebook a companiei https://www.facebook.com/miculfermiershop si are drept scop popularizarea brandului Micul Fermier.

Campania promotionala este organizata si se va derula pe intreg teritoriul Romaniei.


ARTICOLUL 3. CONDITII DE PARTICIPARE

Campania promotionala este accesibila tuturor persoanelor fizice in varsta de peste 18 ani, rezidente in Romania, care acceseaza pagina de Facebook a companiei Micul Fermier https://www.facebook.com/miculfermiershop si sa faca urmatoarele lucruri:

  • Sa eticheteze 3 prieteni din lista lui de prieteni,
  • Like si share la postarea concursului
  • Follow la pagina Micul Fermier  intr-un comentariu la postarea aferenta concursului.

Fiecare participant poate adauga mai multe comentarii. Cat mai multe comentarii mai multe sanse de castig.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a descalifica participantii inscrisi care nu au varsta minima de 18 ani implinita si care nu au respectat toate conditiile de participare mentionate mai sus. Pentru validare, castigatorul/parintele va trebui sa dovedeasca in baza cartii de identitate faptul ca este major (a implinit varsta de 18 ani). Orice alte tentative de frauda pot duce la eliminarea din concurs.

Nu au dreptul de participare la aceasta campanie angajatii societatii Micul Fermier (E-fishent SRL)  si membrii familiilor acestora (copii, parinti, frati / surori, sot / sotie, rude pana la gradul IV).

Participarea la aceasta Campanie promotionala are valoare de acceptare neechivoca, expresa si integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a tuturor prevederilor prezentului Regulament.

Persoana juridica responsabila de prelucrarea bazei de date cu caracter personal este SC E-fishent SRL, cu sediul in Stefanestii de Jos, Ilfov, Linia de centura nr. 5.


ARTICOLUL 4. MECANISMUL DE CONCURS

Orice persoana care doreste sa participe la concurs trebuie sa acceseze pagina de Facebook a companiei https://www.facebook.com/miculfermiershop si sa urmeze instructiunile de participare mentionate mai sus in ARTICOLUL 3. CONDITII DE PARTICIPARE.

Toti cei 3 castigatori vor fi alesi prin tragere la sorti, cu ajutorul unei platforme online, dintre toti participantii care se conformeaza acestui Regulament, iar castigatorii vor fi anuntati public pe pagina de Facebook Micul Fermier https://www.facebook.com/miculfermiershop in data de 18 martie 2024, dupa contactarea si validarea acestora.


ARTICOLUL 5. PREMIILE CAMPANIEI PROMOTIONALE

Premiile pentru concursul " Trimite-ne o poza cu produsul tau Micul Fermier si te premiem!" se vor oferi o singura data si castigatorul va fi anuntat public pe pagina de Facebook Micul Fermier, in data de 18 martie 2024, dupa contactarea si validarea acestora.

Premiile si valoarea acestora:

  • Premiul 1: Motocositoare pe benzina 712 cu 10 accesorii, 52CC - GF-0915-S001-G03 (pret de lista 549,42 lei);
  • Premiul 2: Drujba 5200 Micul Padurar VERDE - GF-0847-S001-G01 (pret de lista 307,78 lei);
  • Premiul 3: Pompa de stropit cu acumulator Micul Fermier 16L- MF-PA1007-S001-G01 (pret de lista 211,26 lei).

Valoarea totala a premiilor este: 1.068,46 lei (pret de lista, TVA inclus).

ARTICOLUL 6. PROCEDURA STABILIRII CASTIGATORILOR

Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti, cu ajutorul unei platforme online, dintre toti participantii care se conformeaza acestui Regulament.

Castigatorul va fi anuntat pe pagina de Facebook Micul Fermier si va trebui sa isi confirme disponibilitatea de a beneficia de premiu in termen de 24 de ore de la contactarea acestuia de catre un reprezentant Micul Fermier. Castigatorul este obligat sa faca dovada faptului ca este major (a implinit 18 ani) prin trimiterea unei copii de buletin.


ARTICOLUL 7. REGULAMENTUL

Regulamentul complet al campaniei poate fi consultat pe site-ul Micul Fermier, la adresa: Blog, Concurs, regulamente (www.micul-fermier.ro)


ARTICOLUL 8. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila, iar in cazul in care acest lucru nu este posibil, litigiile vor fi solutionate de catre instantele judecatoresti competente.


ARTICOLUL 9. INTRERUPEREA CAMPANIEI PROMOTIONALE

Campania promotionala va putea fi intrerupta doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a organizatorului cu conditia prealabila a anuntarii publicului pe pagina de Facebook Micul Fermier.


ARTICOLUL 10. DIVERSE

Prin inscrierea la campania "Trimite-ne o poza cu produsul tau Micul Fermier si te premiem!"  participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament.


ARTICOLUL 11. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE 

Inscrierea la promotie in scopul participarii prezuma cunoasterea Regulamentului de desfasurare a prezentei promotii si de asemenea reprezinta acceptul si acordul dumneavoastra privind prelucrarea datelor cu caracter personal, inclusiv in ceea ce priveste publicarea datelor de identitate, organizatorul urmand a respecta dispozitiile  Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal.

Prezenta promotie se deruleaza in conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor cu privire la  prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Toate persoanele carora le este adresata aceasta promotie isi pot exercita fata de operator oricare dintre drepturile ce le sunt conferite in acest sens de Regulament.

Prin inscrierea la promotie participantii isi exprima acordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal, dupa cum urmeaza:

  • Nume si prenume
  • Pagina de Facebook

Aceste date vor fi utlizate de catre Micul Fermier strict in scopul declarat - participarea la concurs. 

Durata prelucrarii si stocarii datelor este nedeterminata. 

In cazul in care doriti stergerea datelor dumneavoastra din baza de date va rugam sa ne transmiteti o solicitare pe adresa marketing@micul-fermier.ro.

Date complete privind conditiile de prelucrare si stocare precum si la modalitatea de steregere a datelor cu caracter personal ale dumneavoastra le regasiti aici.

Operator: SC E-fishent SRL, cu sediul in Stefanestii de Jos, Ilfov  Linia de Centura nr. 5.

Scopul operatiunilor de prelucrare a datelor de catre operatorul E-fishent SRL este promovarea de servicii si produse adresate direct clientilor persoane fizice, prin mijloace de marketing direct. 

Datele colectate si prelucrate sunt: nume, prenume, telefon, e-mail. Datele prelucrate se vor pastra pentru o perioada de timp nedeterminata. 

Dreptul de acces la date, de interventie asupra datelor, de opozitie, sau oricare din drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru orice persoana vizata, pot fi exercitate printr-o cerere scrisa, datata si semnata adresata operatorului, in mod gratuit.

Daca nu doriti sa primiti ofertele noastre, daca doriti sa va exercitati drepturile mentionate mai sus in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal, sau sa aflati mai multe informatii despre modul in care va puteti exercita aceste drepturi, contactati Serviciul Marketing, e-mail marketing@micul-fermier.ro

S.C. E-Fishent SRL.

01.03.2024